Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2010 12:25 - Дянков, поне ти спри да ни правиш на маймуни!
Автор: 100jan Категория: Политика   
Прочетен: 2881 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 11.01.2010 14:40


Сигурно вече сте разбрали, че вестниците "Дневник" и "Капитал" подеха една кампания за очовечаване на митниците?

Не сте ли още? Хм, не вярвам, ама все пак е възможно някой да не е разбрал, затова накратко преразказвам историята, а ако вече ви е известна - прескочете този абзац. Та колегата-блогер Еленко Еленков отива да си получи едни тениски, изпратени му по пощата и попада в ада на българските митници. Документира той своите ходения по мъките, а "Дневник" ги публикува. И се започва една...

Линкове няма, както забелязвате. Няма по две причини - едва ли сте толкова тъпи, че да не можете сами да откриете нужното в мрежата, а и защото ме мързи. За какво да правя идеалния постинг? За да попадна сред "изсраните"... тоест избраните на първа страница? Благодаря, не искам:) Но да се върнем към темата - днес министърът ни Дянков се заканил, че нарочно ще помоли да му изпратят нещо от чужбина, за да види как са точно нещата. Стана ли ви смешно? 

Нима Дянков очаква, че никой няма да разбере за този номер и ще го "обслужат" като всеки простосмъртен българин? Е, казва той, ама аз ще поръчам да пратят на друг човек, пък вместо него ще се редя... Моля?! Никой няма да познае министъра си? Море, министре, че те още преди да си се качил на служебния си велосипед ще са загасили цигарите и проветрили помещенията, бе! На кого ги пробутваш тези лакардии?

Очаквам утре Цецко (изпълняващ ролята на вътрешен министър) да се изцепи, че ще организира обир на един от апартаментите си (според някои слухове са много... ама наистина много, чак над 9) за да провери защо полицията не разследва и не разкрива обирите на жилища.

А представяте ли си пък здравния министър да се разболее от рак? Ама инкогнито, де! И как влиза в болницата на град Лом (например). 

А социалния министър представяте ли си как се регистрира като безработен?

Само не си представяйте Ники Младенов като военен министър да влиза в казармата като войник. Той скатА службата когато беше задължителна, сега вече никой не може да го извика войник. Дори и той (като военен министър) не може да извика себе си (като български гражданин), защото я отмениха. Ама може да се цани за редник в пехотата. Да му стъжнат живота за една седмица, пък после пак да се прави на министър. Да де, ама това едва ли вече си го представяте.

Та докога ще ни правите на маймуни, беее!?



Гласувай:
3



1. haralanov - Хм...
14.01.2010 14:41
Дянков и Румито Желева имат еднаквото качество,каквото и да кажат то да бъде близо до човешката глупост.Хайде той в Америка живял доста време(дори неволно каза веднъж пикчър,а не картина)но за г-жата оправдание няма.Нали на агенция митници шеф стана митичния Ваньо Танов.И кво..?Резултата какъв е..?Никакъв!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 100jan
Категория: Лични дневници
Прочетен: 244082
Постинги: 33
Коментари: 95
Гласове: 650
Архив