Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2010 14:05 - И телевизията пак ви развали празника, нали?
Автор: 100jan Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2552 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.01.2010 14:07


Всяка година е така! И тази отново се повтаря. Четеш коментари из интернета, слушаш разговори на познати и далечни... Едно и също всяка година - "Не можаха ли по-тъпа програма да измислят?" Ами не можаха! Чудно ми е само какво очаквахте вие?

Мислехте си, че вероятно телевизиите ще се стегнат и ще направят нещо, ама наистина нещо? Стига бе! Наистина ли това си мислехте? Значи те цяла година се лигавят, а не щеш ли - баш на Нова година се стягат и създават шедьовър... И кой ще е този гений, дето ще го създаде? Същия този, който вижда, че без никакви заложби, само с връзки, може да взима огромни хонорари за отчайваща халтура? Я ми вижте окото? Корабче плува ли?

А може би си мислехте, че ще изкопаят от някъде нещо невиждано и нечувано? Нещо, което още да не ви е омръзнало? Времената на дефицит свършиха. Тогава младите хора (сега доста старички вече) нямаха голям избор - или банкет по партийна, комсомолска или профсъюзна линия, или Телевизията (беше единствена, затова съществителното е собствено, а не нарицателно, затова е и главната буква). Тогава Телевизията наистина правеше нещо необичайно за Нова година - създаваше РАЗВЛЕКАТЕЛНА програма. Да, това се забелязваше и одобряваше, защото през останалото време се предаваха речите на Тато, при това пълни глупости, казани на диалект. Как да не се кефиш, а? Ама сега номерът не минава. Сега забавни програми има по цял ден, дори и на националните траури. Какво да ви пуснат да гледате? Порно? Ами гледате си го цяла година. Смешки? Цяла година ги гледате. Западни филми? Че те други показват ли? Ааа, искате съветски? Ама те и такива показват... пак целогодишно. К`во искате, бе?! Не разбрахте ли вече, че телевизията е забавление за най, ама наистина за най-непросветените? Защо изобщо си губите времето, а и нервите, с нея? Ето ме мен - 5 години не гледам телевизия и още съм жив...


Тагове:   телевизия,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 100jan
Категория: Лични дневници
Прочетен: 243768
Постинги: 33
Коментари: 95
Гласове: 650
Архив